Cégünk története

Story:

Cégünk története 2011-ben kezdődött, amikor a feleségem bosszankodott, hogy nehezére esik a nappalinkban kerülgetni az eladásra szánt permetezőgépeket.  Döntenem kellett. Vagy a feleségem vagy a permetezők. Mivel egy feleséget felbosszantani nem jó dolog (tapasztalatból mondhatom), ezért a lehető leggyorsabban szerettem volna megoldani a problémát. Egy kedves barátommal ezért létrehoztuk, az első weboldalunkat, ami alapot adott a gyors növekedésre, a szervezett működésre.

Nehézségek-eredmények-Jövőkép :

Sok nehézséget kellett áthidalnunk. Talán az volt a legfeszültebb helyzet, amikor az egyik szállítmányozó partnerünk nem utalta a beszedett utánvétek összegét. Sok álmatlan éjszakát okozott ez akkor, hiszen mind az alkalmazottak bérét, mind a beszállítói számlák összegét pontosan kellett fizetnünk, de sikerült túlélni ezt az időszakot is. Az első években folyamatosan megdupláztuk az alkalmazottak számát és az árbevételünket is. 6 év alatt több 10.000 csomag és több milliárd forintnyi megrendelést követően azzal szembesültem, hogy ki kell lépni a komfortzónámból. Mivel a családom az Alföldről származik ezért mindig is érdekelt a gazdálkodók, állattartók világa. Szerettem volna ha a munkámmal hozzátudok járulni a magyarországi gazdaságok fejlődéséhez.Ezért létrehoztuk egy kifejezetten állattenyésztők, állattartók számára kialakított oldalunkat.  Bízom benne, hogy szolgáltatásaink, termékeink ezt fogják elősegíteni. Célunk egy határokon átívelő sikeres állattenyészési online áruház létrehozása. 

Alapelv:

Tulajdonosként hiszek abban, hogy a nyitottság, a tisztesség, és a szorgalom mindig meghozza a gyümölcsét Ez a cégünk legfőbb értéke. Azt szeretném, ha ez a szemléletmódunk vissza tudna köszönni a kommunikációnkban, az ajánlatainkban és az üzleti kapcsolatainkban.

Üdvözlettel:

Bácsi István - Ügyvezető