Blog

ló etetőA ló etető és a ló itató alapvető kellékei a lótartásnak, illetve állattenyésztésnek. A felelős és igényes állattartás az alapoknál kezdődik. Az állatoknak a rendelkezésére kell álljon megfelelő nagyságú élettér, tartózkodási hely, az evés, ivás, alvás és mozgás tevékenységeihez biztonságos és az állat igényeinek megfelelő környezet. A felszerelés korszerű, biztonságos és minőségi legyen, hogy az állat egészséges,boldog életet élhessen társaival.

Fagymentes fűtővezeték termosztáttalFagymentes fűtővezeték termosztáttal kapható kül- és beltérre, a vízvezetékek fagykároktól való megóvására, hogy az itató működése folyamatos legyen!

BirkanyíróBirkanyíró gépek széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - vásároljon kínálatunkból!

A birkák nyírását évszázadokig az úgynevezett birkanyíró ollóval végezték, és sok helyen még ma is lehet találkozni ezzel az eszközzel. A gépesítés azonban ezt az ágazatot is elérte, és napjainkban már birkanyíró berendezéseket használnak az állatok nyírásához, aminek számos előnye van.

szarvasmarha tartás eszközeiA szarvasmarha tartás eszközei a hatékonyabb, kiszámíthatóbb folyamatokat, nagyobb termelékenységet tudnak előidézni. A szarvasmarha tenyésztésnek nagy múltja, komoly hagyománya van, hiszen az állatok húsa, teje, az ezekből készült termékek alapvető és széles körben fogyasztott élelmiszernek számítanak. Korábban a technológiai fejlettségnek megfelelően még kézi munkával végezték a különféle feladatok ellátását, de a fejlődés magával hozta a modern megoldásokat, a gépek, berendezések pedig szinte teljes egészében felváltották a kézi munkát.

Állattartás webshopÁllattartás webshop kedvező árakkal, széles áruválasztékkal, online vásárlási lehetőséggel!