Blog

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe villanypásztor vásárlás során?

Mindenki szeretné megóvni állományát a vadállatoktól, illetve bekeríteni jószágait. Régebben karámokat használtunk, léceket, kerítéseket, ami valljuk be néha rettentően ízléstelenre sikeredett hiszen mindent felhasználtunk hozzá amit a birtokon találtunk. Olcsó, gyors és hatékony megoldás lett mára a villanypásztor rendszer beszerzése. Viszont van néhány szempont, amit fontos figyelembe venni telepítés előtt.

 

Önetető tyúkoknakÖnetető tyúkoknak, törésbiztos műanyagból! A baromfi takarmányozásának sokoldalú eszköze, aminek ott a helye minden baromfi udvarban és baromfi farmon!

Körbála etető juhoknakKörbála etető juhoknak, szarvasmarháknak és lovaknak is! Az állatok etetése nem mindig lehetséges szabad legelőn, így a takarmányozásra az istállós etetésre kiegészítőként vagy teljes egészében szükség lehet. A széna és egyéb táplálék egy ilyen típusú etetőben garantáltan nem vész kárba. A körbála etető kialakítása lehetővé teszi, hogy a táplálékból az állatok csak annyit vegyenek magukhoz, amennyit megesznek. A rácsoknak köszönhetően az állatok nem férnek hozzá a teljes bálához, nem tudják azt szétszedni, rátaposni és a szennyeződéstől is megvédi a táplálékot az etető váza.

Sertés önetetőSertés önetető kapható többféle kivitelben, megfizethető áron, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel! Keressen minket termékeinkért! 

kör alakú marha itatókör alakú marha itatónak első sorban a legelőn lehet kamatoztatni az előnyeit. A marha itatóra mindenhol szükség van, ahol az állatok hosszabb időt töltenek, azért, hogy minden szükségletükről gondoskodhasson a gazda. A karámban, istállóban éppen úgy szükségük van friss vízre, mint a legelőn. Nem véletlenül elérhető többféle marha itató is, mert nem biztos, hogy egyféle típussal minden helyszínen az állatok javát lehet szolgálni.

fűthető itatóA fűthető itató a kinti állattartás egyik fontos eszköze. A szabadtéri állattartás egyik fő kihívása az állattartók számára az időjárás és annak kiszámíthatatlansága. Az állatokat meg kell óvni a hőség, a fagyok, a csapadék kellemetlenségeitől, egészségromboló hatásaitól. A felkészült gazda nem feledkezik meg a fűthető itató felszereléséről sem.

VillanypásztorokVillanypásztorok megbízható minőségben, kisebb és nagyobb lovas karámok kialakításához, megfizethető áron - keressen minket termékeinkért! 

Fagymentes fűtővezeték termosztáttalFagymentes fűtővezeték termosztáttal kapható kül- és beltérre, a vízvezetékek fagykároktól való megóvására, hogy az itató működése folyamatos legyen!