Blog

kör alakú marha itatókör alakú marha itatónak első sorban a legelőn lehet kamatoztatni az előnyeit. A marha itatóra mindenhol szükség van, ahol az állatok hosszabb időt töltenek, azért, hogy minden szükségletükről gondoskodhasson a gazda. A karámban, istállóban éppen úgy szükségük van friss vízre, mint a legelőn. Nem véletlenül elérhető többféle marha itató is, mert nem biztos, hogy egyféle típussal minden helyszínen az állatok javát lehet szolgálni.

fűthető itatóA fűthető itató a kinti állattartás egyik fontos eszköze. A szabadtéri állattartás egyik fő kihívása az állattartók számára az időjárás és annak kiszámíthatatlansága. Az állatokat meg kell óvni a hőség, a fagyok, a csapadék kellemetlenségeitől, egészségromboló hatásaitól. A felkészült gazda nem feledkezik meg a fűthető itató felszereléséről sem.

VillanypásztorokVillanypásztorok megbízható minőségben, kisebb és nagyobb lovas karámok kialakításához, megfizethető áron - keressen minket termékeinkért! 

Fagymentes fűtővezeték termosztáttalFagymentes fűtővezeték termosztáttal kapható kül- és beltérre, a vízvezetékek fagykároktól való megóvására, hogy az itató működése folyamatos legyen!