Etető, itató

Nézet:
Sorrend:

Körbála etető, a gazdaságos megoldás

Körbála etető juhoknakKörbála etető juhoknak, szarvasmarháknak és lovaknak is! Az állatok etetése nem mindig lehetséges szabad legelőn, így a takarmányozásra az istállós etetésre kiegészítőként vagy teljes egészében szükség lehet. A széna és egyéb táplálék egy ilyen típusú etetőben garantáltan nem vész kárba. A körbála etető kialakítása lehetővé teszi, hogy a táplálékból az állatok csak annyit vegyenek magukhoz, amennyit megesznek. A rácsoknak köszönhetően az állatok nem férnek hozzá a teljes bálához, nem tudják azt szétszedni, rátaposni és a szennyeződéstől is megvédi a táplálékot az etető váza.

 körbála etető alapanyaga is a célnak megfelelő, mert beltérre és kültérre is alkalmazható, ellenálló az időjárással és a mechanikai hatásokkal szemben egyaránt. Egyes modellek eltávolítható tetővel is rendelkeznek, ami további, praktikus védelmet biztosít a takarmány számára.

 körbála etetőkből több modell is elérhető a termék kínálatunkban. Keressen minket bizalommal, ha érdekli ez a termék és kedvező áron szeretne belőle vásárolni!