Delvoteszt 100 db gátlóanyag (tejben lévő gyógyszermaradvány vizsgálathoz)

Cikkszám: DELVO
Delvoteszt 100 db gátlóanyag  (tejben lévő gyógyszermaradvány vizsgálathoz)

Delvoteszt 100 db gátlóanyag (tejben lévő gyógyszermaradvány vizsgálathoz)

Cikkszám: DELVO
94 183 Ft

A Delvotest készlettel megállapítható a gyógyszerekkel kezelt tehenek tejében a gátlóanyagtartalom (antibiotikumok és kemoterápiás szerek).

 

Tejtermelő tehenészetek számára kifejlesztett gátlóanyag teszt csomag, melynek használata a tehenészetek számára biztonságot ad, mert garantáltan kifogástalan tejet értékesíthetnek a tejfeldolgozó üzemek számára.

A Delvotest vizsgálati csomag használatának előnye, hogy a kezelt tehénről fejést követően azonnal eldönthető, hogy ürít-e vagy sem gyógyszermaradványt, és így teje az elegytejbe kerülhet-e.

A vizsgálati csomag mindent tartalmaz, ami szükséges a vizsgálat végrehajtásához. A Delvotest MCL-212 típusú inkubátort külön meg kell vásárolni. Delvotest felhasználása: A kezelt tehenek tejének vizsgálatát 1 - 2 fejéssel az ajánlott várakozási idő lejárta előtt elkezdeni és addig folytatni, amíg a vizsgálat egyértelműen negatív eredményt nem ad. Mindez jelentős megtakarítást eredményezhet az Ön számára azzal együtt, hogy nem veszélyezteti elegytejének minőségét.

Kézbesítési idő
1-3 nap
Telefonos rendelésfelvétel
061-99-88-214